MFT Coin Nedir? (Hifi Finance)

MFT Coin Nedir? (Hifi Finance)

Herkes, kriptoyu destekleyen Hifi (eski adıyla Mainframe) olarak bilinen borç verme protokolünü kullanarak borç para alabilir. MFT Coin Nedir sorusunda iki kritik bölüm vardır; Hifi Finance ve Mainframe. Hifi’de, belirli bir gelecek tarihte uzlaşan zincir üstü bir yükümlülük, tahvil benzeri bir araçla temsil edilir. Sabit oranlı, sabit vadeli borç verme ve borçlanma, günümüzün merkezi olmayan finansal sisteminin kritik bir bileşeni olan coin borcun alınıp satılmasıyla mümkün olmaktadır. Hifi Borç Verme Protokolünün sonraki nesilleriyle birlikte, bir hisse senedi sembolü değişikliği öngörülmektedir.

MFT Coin şuan $0.0053 seviyesinde seyrediyor. Son bir günde MFT coinin değişimi 0.01% seviyesindeyken son bir saatte 0.01% değişim göstermiştir. Şu anda piyasada 509,212,926 tane MFT coin dolaşmaktadır. Toplam değeri $2,676,558.54 olan MFT coinin Bitcoin cinsi fiyatı ise şuan 0.0000000841 ₿ seviyesindedir. Yani şuan 100 dolar ile 18,867.92452830 tane MFT coin alabilirsiniz. Gelin hep birlikte MFT Coin Nedir, MFT Coin Kimin MFT Coin Ne işe Yarar, MFT Ne Projesi ve MFT Coin Hangi Ülkenin sorularına cevap arayalım.

MFT Coin Nedir?

MFT Coin Nedir? (Hifi Finance)

Bu dijital coin, merkezi olmayan anlık mesajlaşma hizmeti Mainframe’e aittir ve MFT kripto para birimi olarak adlandırılır. Kullanıcıların, saldırıya uğramadan veya gizliliği kaldırılmadan birbirleriyle bilgi alışverişinde bulunmalarını sağlayan bir uygulama ekosistemi oluşturmak, proje yaratıcılarının ana hedefidir.

Düğümleri birlikte çalışmaya teşvik ederek, Mainframe sisteminin güvenliği sağlanır. Bir bütün olarak Mainframe ekosistemi genellikle çok sayıda seviyeden oluşacaktır. MFT Coin Nedir ne değildir öğrenmek, geleceği okumak açısından çok faydalı olacaktır.

Mainframe’in işlevselliğini garanti edecek temel unsurları inceleyelim. Mainframe ekibi, bu amaçları gerçekleştirmek için kullanıcılar arasında en yeni bilgi şifreleme ve iletim yöntemlerini kullanacaktır. Grup, mesajları ağ üzerinden iletmek için Karanlık Yönlendirme olarak bilinen tekniği kullanacak.

Mainframe ağı, bir blok zinciri kuruluşuna yakışır şekilde merkezileştirilmeyecek ve düğümler arasında dağıtılacaktır. Düğümler, ağın bakımı için telafi edilecektir. MFT Coin nedir gibi sorular artık kafalarda soru işareti oluşturmayacak.

Daha önce de belirtildiği gibi, Mainframe’de bir dizi uygulama olacaktır. 2017 yılının sonunda kamuoyuna tanıtılan Onyx messenger, ilk Dapp idi. Herhangi bir cihaza yükleyip belirtilen amaç için kullanmaya başlayabileceğiniz mainframe.com web sitesinde indirilebilir.

Projenin resmi web sitesine göre, ekibi blok zincir teknolojisi yaygın olarak kullanılmadan önce bile merkezi olmayan bir haberci oluşturmakla ilgileniyordu. Spatch uygulaması üzerindeki çalışmaları bunun kanıtı olarak hizmet ediyor.

2015 yılına taşınmış olsaydık, projenin geleceği konusunda iyimser olduğumuzu bildirirdik. Ama şimdi bunu söylemeyeceğiz çünkü Pavel Durov, Mainframe’e benzer bir ürün üzerinde çalışmaya başladı. Ne de olsa Paşa, önemli bir mali destek ve halkın tüm dikkatini çekti. Bu nedenle, Mainframe’in pazarda önemli bir yer alması pek olası değildir, ancak diğer herkes gibi yanılıyor olabiliriz.

MFT Coin Kimin? MFT Coin Hangi Ülkenin?

Mick Hagen, Hifi’yi (eski adıyla Mainframe) 2017’de piyasaya sürdü. Ekip, 2018 ile 2019 yılları arasında merkezi olmayan bir işletim sistemi ve merkezi olmayan bir sohbet uygulamasını piyasaya sürdü, ancak her iki ürün de yaygın bir şekilde benimsenmeyi başaramadı.

Ekip, 2019 yılında yön değiştirerek Defi adı altında merkezi olmayan bir kredi ve borçlanma platformu üzerinde çalışmaya başladı. 2020’nin başlarında Mick, Doug Leonard’a CEO pozisyonunu verdi. Doug, 2018 yılında şirkete katılarak BT güvenliği ve yazılım geliştirme alanındaki deneyimini de beraberinde getirdi.

Takımı yeniden bir araya getirmek için Doug, coin akış protokolü Sablier’i satın aldı ve ana mühendis olarak Paul Razvan Berg’i işe aldı. Mainframe resmi olarak Şubat 2021’de adını Hifi olarak değiştirdi. MFT Coin Nedir sorusuna en sağlam cevap kurucu takımdan geldi 🙂

MFT Coin Ne işe Yarar?

MFT Coin Nedir sorusu kadar MFT Coin Ne işe yarar sorusu da gündemde yerini koruyor. Mainframe token (MFT) olarak bilinen yerel yardımcı program coini,

  • Yönetim oylamalarında oy hakkı verir
  • Protokolün güvenliğini garanti altına almak için esnetme
  • ekosisteme katkıda bulunanları ödüllendirmek

Hifi Borç Verme Protokolü ne için kullanılabilir:

  • Borç Almak: Sabit oranlı, sabit vadeli kredi coinleri oluşturmak için bir kasada teminat sağlayın. Kullanıcılar, hızlı likidite için bu borç coinlerini değiştirerek teminat coinlerini satmadan uzun vadeli, verim sağlayan çiftlik veya diğer stratejik işlemlerde bulunabilirler.
  • Borç Vermek: Ödünç vermek için indirimli sabit oranlı, sabit vadeli borç coinleri satın alın. Kredi verenlere yatırımlarında öngörülebilir bir getiri sağlamak için vade sona erdiğinde, nominal değer için itfa edilebilirler.
  • Likidite Sağlamak: Otomatik bir piyasa yapıcıda, borç coinleri ve sabit paralar (AMM) arasında likidite yaratarak alım satım ücretleri oluşturun.

2018 yılının ilk çeyreğinde, Hifi (eski adıyla Mainframe), 10 milyar coin üretim limiti ile coinini piyasaya sürdü. Her coinin tahakkuk eden hakları vardır ve geniş çapta dağılmıştır. MFT Coin nedir, MFT projesi nedir gibi soruların cevaplandığı makalemizin yavaş yavaş sonuna doğru geliyoruz.


MFT Ne Projesi?

Diğer kripto para birimlerinin aksine Hifi Finance, mevcut finansal sistemi tamamen değiştirmek istemiyor ve bu da onu benzersiz bir konsept haline getiriyor. Öte yandan, Mainframe, MFT coini aracılığıyla blok zinciri teknolojisinin kişisel veri koruması ve gizliliği vaadini kullanmayı amaçlamaktadır.

Gelişmiş şifreleme hizmetleri ve Karanlık yönlendirme gibi özelliklere sahip birkaç farklı alt protokolün kullanılması, Ana Bilgisayar ağının ana yönlerinden biridir. Bu, ağdaki konuşmaların güvenli olduğunu ve kişisel bilgilerin güvende olduğunu garanti eder. Kullanıcılar, Merkezi Olmayan uygulamalar (DApp’ler) oluşturabilir, güvenli ve güvenli bir şekilde dosya alışverişi yapabilir ve Mainframe platformunu kullanarak blok zincirinde veri depolayabilir.

Mainframe, doğrulayıcı düğümlerin doğruluğunu sağlamak için teşvik ekonomisini yürütmek için protokolü oluşturdu. MFT Coin nedir sorusunu bu makalemizde cevaplamaya çalıştık.

MFT coin ile ilgili detaylı ve güvenilir bilgileri size ulaştırmaya çalıştığımız bu makalemizin de sonuna geldik. Umarım aklınızdaki MFT coin nedir sorusunu giderebilmişizdir. Yukarıda bahsettiklerimiz MFT coin ile ilgili herhangi bir yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yaparken kaybettiğinizde sizi çok üzmeyecek rakamlar üzerinden bolca araştırma yapıp yatırım yapmanızı tavsiye ederiz. Binance ve BinanceTR gibi güvenilir borsalar üzerinden yatırım yaparsanız paranız güvende olacaktır.

Coin Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin :