NKN Coin Nedir? NKN Coin Neden Yükseliyor?

NKN Coin Nedir? NKN Coin Neden Yükseliyor?

NKN Coin Nedir? NKN coin neden yükseliyor merak ediyorsanız bu merakınızı gidereceğiz. Finansal teşviklerin yardımıyla, NKN genel blok zinciri, İnternet kullanıcılarını ağ bağlantılarını paylaşmaya ve aşırı kapasiteyi kullanmaya teşvik etmeyi umuyor. NKN’nin amacı, bağlantıyı ve eşler arası veri aktarımını iyileştirecek şekilde merkezi olmayan uygulamalar geliştirmek için bir ağ olarak hizmet etmektir.

Bilgi işlem, depolama ve ağ oluşturma, NKN’nin Web3’ü uygulamak için gerekli olarak listelediği üç tür altyapıdır. Merkezi olmayan bilgi işlem Etherreum gibi birçok blok zinciri tarafından ele alınırken, merkezi olmayan depolama Filecoin, Arweave, Sia ve diğer çözümler tarafından ele alınmaktadır. NKN’nin amacı, merkezi olmayan ağların büyümesini hızlandırmaktır. 1.4 trilyon dolarlık bir endüstri, veri iletişimi. NKN Coin Nedir sorusuna önce rakamlarla cevap veriyoruz.

NKN Coin şuan $0.12 seviyesinde seyrediyor. Son bir günde NKN coinin değişimi -1.14% seviyesindeyken son bir saatte -0.88% değişim göstermiştir. Şu anda piyasada 772,550,517 tane NKN coin dolaşmaktadır. Toplam değeri $92,580,154.09 olan NKN coinin Bitcoin cinsi fiyatı ise şuan 0.0000019048 ₿ seviyesindedir. Yani şuan 100 dolar ile 833.33333333 tane NKN coin alabilirsiniz. Gelin hep birlikte NKN Coin Nedir, NKN Coin Kimin NKN Coin Ne işe Yarar, NKN Ne Projesi ve NKN Coin Hangi Ülkenin sorularına cevap arayalım.

NKN Coin Nedir?

NKN Coin Nedir? NKN Coin Neden Yükseliyor?

Dünya çapında 100.000’den fazla düğüm ile NKN, tam konsensüs düğüm sayısı açısından en büyük blok zincir ağlarından biridir. Ayrıca, NKN’ye göre, düğümlerin %99,9’u topluluk üyeleri tarafından yönetiliyor ve madencilik teşvikleriyle destekleniyor. Proje ekibi, test amacıyla düğümlerin %0,1’inden daha azına sahiptir. nConnect (güvenli uzaktan erişim), Surge ve nMobile (güvenli özel sohbet) dahil olmak üzere bir dizi uygulama, NKN’nin (özel p2p dosya paylaşımı) eşler arası ağ altyapısı katmanının üzerine inşa edilmiştir. NKN Coin Nedir sorusu tabi ki bu kadar kolay cevaplanamaz.

NKN, tek bir merkezi sunucu kullanmadan, herhangi iki taraf arasında veri gönderip alabilen eşler arası bir ağ geliştirmektedir. Ağ uçtan uca ve atlamadan atlamalı olduğundan, her iki tarafın da genel bir IP adresine sahip olması veya IP adresini diğerine ifşa etmesi gerekmez. NKN, geçmişte bu şifreli iletişim biçimi için gerekli olan merkezi sunucu kurulumunun aksine, yalnızca NKN SDK’nın istemci tarafında yerleştirilmesini gerektiren sıfır sunucu kurulumuna izin verir.

Ağın fikir birliği yöntemi, Hücresel Otomata’yı temel alan MOCA (Majority vOte Cellular Automata), NKN’nin bir diğer önemli bileşenidir. Basitçe söylemek gerekirse, NKN ağı, düğümleri mevcut blok zinciri ağlarından daha hızlı ölçeklendirme yeteneğine sahiptir, çünkü her düğümün tüm blok zinciri ağı yerine yalnızca bir düzine komşuyla iletişim kurması gerekir. Son olarak, NKN, geçiş kanıtı olarak bilinen bir iş kanıtı tekniğini kullanır. Bir düğüm NKN ağı adına bir veri paketini her aktardığında, Proof of Relay konsensüsü altında bir madencilik ödülü alma fırsatına sahiptir.

Ethereum gibi NKN de zincir dışı yönetişim kullanır. NKN topluluğu, NKN blok zinciri ekosistemindeki güncellemeleri ve geliştirmeleri önermek, gözden geçirmek, tartışmak ve bunlara karar vermek için genellikle NKP’ler olarak bilinen Yeni Tür Teklifleri kullanır. NKP, hem teknik hem de ekonomik gelişmeleri kapsar. NKN Coin Nedir sorusuna NKN coin takımını inceleyerek devam edelim.

NKN Coin Kimin? NKN Coin Hangi Ülkenin?

Cryptic Labs, kriptografinin temel araştırmalarına odaklanan yeni kurulmuş bir araştırma hızlandırıcısıdır. Dr. Whitfield Diffie’nin Baş Bilim İnsanı olarak görev yapmasıyla Cryptic Labs, ABD ve Avrupa’dan giderek artan bir saygın uzmanlar listesine sahiptir.

Açık anahtarlı kriptografinin yaratıcılarından biri olan Dr. Whitfield Diffie, Amerikalı bir kriptograftır. Bugün dijital faaliyetlerimizin çoğunu korumanın temeli, Diffie ve Martin Hellman tarafından 1976’da yayınlanan New Directions in Cryptography yayınında atılmıştır. Bu makale, kriptografik anahtarları dağıtmak için tamamen yeni bir teknik sağladı.

A New Kind of Science, Mathematica, Wolfram|Alpha ve Wolfram Language, Wolfram Research’ün kurucusu ve CEO’su olan Stephen Wolfram tarafından geliştirildi. Neredeyse kırk yıldır bilişimsel düşüncenin geliştirilmesinde ve uygulanmasında liderdir ve bilim, teknoloji ve iş alanlarında çeşitli keşifler, icatlar ve yeniliklerin yazarıdır. Daha fazla bilgi için stephenwolfram.com’u ziyaret edebilir ve NKN Coin Nedir sorusuna en net cevabı arayabilirsiniz.

Yakın zamanda NKN, Mathematica, Wolfram|Alpha ve Wolfram Language’in yaratıcısı, Wolfram Research’ün kurucusu ve CEO’su ve A New Kind of Science’ın (NKS) yazarı Stephen Wolfram’ın NKN’ye danışman olarak katıldığını açıkladı. Stephen’ın hücresel otomatlar üzerine çığır açan araştırması göz önüne alındığında, NKN ile ilişkisi mantıklı bir seçimdi. Yakın zamanda Stephen ile NKN’nin nasıl çalıştığının ve diğer blok zinciri uygulamalarından nasıl farklı olduğunun ayrıntılarını gözden geçirmek için bir toplantı yaptık. NKN Coin Nedir sorusunda CEO’nun açıklamaları da önemlidir.

NKN Coin Ne işe Yarar?

MOCA (Çoğunluk Oy Hücresel Otomata) konsensüs mekanizması, NKN ana ağının temelidir. Basitçe söylemek gerekirse, NKN ölçeklenir, çünkü her düğümün tüm blok zinciri ağının aksine yalnızca 12 komşu ile iletişim kurması gerekir. Ağda izin verilen düğümler veya özel doğrulayıcılar yoktur; tüm düğümler eşittir.

NKN ana ağı, 10 Nisan 2021 itibariyle ağını oluşturan yaklaşık 80.000 tam fikir birliği düğümüne sahiptir. Her biri yaklaşık 10.000 konsensüs düğümüne sahip olan Bitcoin veya Ethererum ile karşılaştırıldığında, tam konsensüs düğümleri açısından aslında en büyük blok zinciri ağıyız. Topluluk ayrıca düğümlerin %99,9’undan fazlasına güç sağlar. NKN proje ekibi tarafından büyük ölçüde test için 100’den az tam düğüm kullanılır. NKN Coin Nedir sorusunun cevabına son bir göz atalım.

NKN, bir düğümü çalıştırmak için giriş eşiğini düşürmek için çalıştı. Bu, NKN düğümlerinin kapsamıdır:

  • Çok az donanım gereksinimleri; Raspberry Pi, orta sınıf ev yönlendiricileri ve bulut sunucularındaki en düşük fiyatlı sanal makinelerin tümü NKN düğümlerini sorunsuz bir şekilde çalıştırabilir.
  • Bir düğümü çalıştırmak için KYC veya stake gerektirmez
  • AWS, GCP ve Digital Ocean için kendi pazarında tek tıklamayla dağıtım kullanın. Ek olarak, mahalle geliştiricileri tüm platformları desteklemek için nknx hızlı dağıtımını kullanır.
  • Araçlar ve madenci panosu nknx.org, topluluk geliştiricileri tarafından oluşturuldu.

NKN Ne Projesi?

  • Kullanımı kolay
    • NKN’nin kullanım kolaylığı nedeniyle herkes hizmetlerimizden faydalanabilir ve faydalanabilir. Her geliştirici, kodumuzu çok sayıda programlama dilinde mevcut olduğu için kolayca uyarlayabilir.
  • Rota Optimizasyonu
    • NKN ağı sürekli olarak hedefine giden en iyi yolu seçer. Özel “yakınlık yönlendirme” teknolojimiz sayesinde veriler her zaman en hızlı aktarıcıları kullanır.
  • Güvenli ve Özel Teslimat
    • Doğrudan bir IP adresi kullanmadan NKN çalışır. Veriler yalnızca yerel cihazlara kaydedildiği için en üst düzeyde gizlilik ve güvenlik her zaman garanti edilir.

NKN Coin Nedir ile ilgili detaylı ve güvenilir bilgileri size ulaştırmaya çalıştığımız bu makalemizin de sonuna geldik. Umarım aklınızdaki NKN coin nedir sorusunu giderebilmişizdir. Yukarıda bahsettiklerimiz NKN coin ile ilgili herhangi bir yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yaparken kaybettiğinizde sizi çok üzmeyecek rakamlar üzerinden bolca araştırma yapıp yatırım yapmanızı tavsiye ederiz. Binance ve BinanceTR gibi güvenilir borsalar üzerinden yatırım yaparsanız paranız güvende olacaktır.

Coin Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin :